Szolgáltatásaink

HMKE ügyintézés A-tól Z-ig

A háztartási méretű kiserőművek ügyintézése bár jóval egyszerűbb, mint a nagyobbaké, mégis szakértelmet és rutint igényel, ezért úgy alakítottuk ki rendszerünket, hogy Ügyfeleinknek csupán egy meghatalmazást kelljen aláírnia, és mi mindent gyorsan és olcsón intézünk helyettük!

Bővebben…

Kiserőművek ügyintézése A-tól Z-ig

A kiserőművek ügyintézése hosszú és komplikált folyamat! Rutin hiányában még a szakértelem sem elegendő önmagában! Cégünk 30-nál is több kiserőművet engedélyeztetett már, így büszkén állíthatjuk, hogy nálunk jó kezekben van az Ön ügye is!

Bővebben…

Kivitelezés

Rutinos, gyors, hibátlan, és tiszta kivitelezést garantálunk Ügyfeleinknek, erre sok-sok éves kivitelezői múltunk, és elégedett ügyfelek tucatjai a garancia! Fontos, hogy a kivitelezés valódi szakértelemmel párosuljon, mert egy hibásan kivitelezett rendszer nem csak a megtérülést veszélyezteti, de akár jelentős anyagi vagy személyi károkat is okozhat!

Bővebben…

Üzemeltetés, időszakos karbantartás

Ahhoz, hogy a hosszú távú befektetés valóban megtérüljön elengedhetetlen az előírásoknak megfelelő időszakos karbantartás, legyen szó extrém időjárást követő ellenőrzésről, időszakos felülvizsgálatokról, mechanikai és villamos ellenőrzésről, vagy épp biztonságtechnikáról!

Bővebben…

Garanciális, és garanciaidőn túli szakszerű javítás

Mind tudjuk, hogy „ami elromolhat, az el is romlik”, de felkészültségünkön még Murphy törvénye sem foghat ki!

Bővebben…

Adatszolgáltatás

A Villamos Energetikai Törvény (VET) alapján több hivatal felé is vannak adatszolgáltatási kötelezettségek, melyekhez az adatokat biztosítjuk. Ezen feladatok közé tartozik a MAVIR menetrend-adáshoz (day ahead és intraday), prognózis-készítéshez, MEKH statisztikákhoz  ellenőrzött adatok biztosítása, valamint a számlázás előkészítése.

Bővebben…